HubSpot

The all-in-one Platform

Το έχετε ξανά ακούσει αλλά δεν ξέρετε πως λειτουργεί; Γνωρίζετε ότι είναι το καλύτερο εργαλείο για b2b επιχειρήσεις αλλά δεν ξέρετε πως θα το χρησιμοποιήσετε στη δική σας επιχείρηση; H re-wize ως Hubspot Solution Provider μπορεί να σας απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία έχετε για τη no.1 B2B πλατφόρμα και να σας βοηθήσει να αναπτυχτείτε, γιατί όπως λένε και στο Hubspot “ There’s a better way to grow. ”

Πρόκειται για μία inbound platform η οποία έχει σκοπό τη δημιουργία της καλύτερης εμπειρίας του πελάτη, από το πρώτα κιόλας στάδια της ανακάλυψης του ως το κοινό της επιχείρησης, αλλά και έπειτα στη μετατροπή του σε ένα πιστό καταναλωτή! Πώς γίνεται αυτό μέσα από μόνο μία πλατφόρμα; Το HubSpot χωρίζεται σε 6 διαφορετικές ενότητες οι οποίες αποτελούν τις γενικές λειτουργίες μίας επιχείρησης (αναλύονται παρακάτω) και όλες αυτές …powered by only 1 platform! Η ιδέα για συγκέντρωση όλων των εργαλείων, η σύνδεση μεταξύ τους και η δημιουργία της βέλτιστης προσωποποιημένης εμπειρίας του πελάτη, καθιστούν δικαίως το HubSpot την καλύτερη b2b λύση!

The CRM Platform

where all connect

CRM free

Μέσω της πλατφόρμας αυτής, οι εταιρείες μπορούν να οργανώνουν τις επαφές τους αλλά και να παρακολουθούν την επικοινωνία που έχουν με κάθε πελάτη. Ουσιαστικά, το CRM, αποτελεί ένα software που σκοπός του είναι η αναβάθμιση της εμπειρίας του πελάτη σε μία πιο προσωποποιημένη προσέγγιση. Δεν ασχολείται μόνο με την εύρεση του prospect κοινού αλλά και με τη διαχείριση του και μετά τη μετατροπή του σε πελάτη. Το CRM προσφέρει τον άμεσο συγχρονισμό των δεδομένων των πελατών με τις marketing πλατφόρμες.

brand awareness

Marketing Hub

Αποτελεί ένα σύνολο εργαλείων που ενσωματώνονται άψογα με το HubSpot CRM προκειμένου να ενισχύσει την αναζήτηση και προσέλκυση εξειδικευμένων δυνητικών πελατών. Περιέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να προσελκύσετε το κοινό σας αλλά και να το διατηρήσετε. Τα αναλυτικά dashboards και η προσωποποίηση του πελάτη, σας δίνουν τη δυνατότητα να στοχεύσετε σωστά, να αυξήσετε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας και να μετατρέψετε το κοινό σας σε δυνητικό πελάτη.

conversions optimization

Sales Hub

Αναρωτιέστε πως θα βρείτε εξειδικευμένους πελάτες και δεν έχετε βρει τον τρόπο ? Το hubspot έχει και σε αυτό τη λύση! Με το Sales Hub σας δίνεται η δυνατότητα να αυτοματοποιήσετε τις καθημερινές σας ενέργειες, να γλιτώσετε χρόνο ενώ ταυτόχρονα σας βοηθάει να προσελκύσετε το επιθυμητό κοινό. Σας ενημερώνει επίσης, για το open rate των email αλλά και το click rate ώστε να μπορείτε να κατανοήσετε την επιτυχία των καμπανιών σας.

by your side

Service Hub

Η υπηρεσία αυτή έχει σχεδιαστεί για την υποστήριξη της ομάδας εξυπηρέτησης των πελατών σας. Προσφέρει πληθώρα εργαλείων που διευκολύνουν τον εντοπισμό των ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι πελάτες προκειμένου να τα επιλύσουν γρήγορα και αποτελεσματικά. Δίνουν ακόμα, τη δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας και παροχής βοήθειας όταν τη χρειάζονται αλλά και γνωσιακή βάση με τις απαραίτητες πληροφορίες που αναζητά το κοινό.

less effort, better quality

CMS Hub

Ενεργοποιώντας στον ιστότοπό σας ένα CMS σύστημα σας βοηθάει να αναπτυχθείτε καλύτερα. Πώς γίνεται αυτό; Μέσω της δημιουργίας ευέλικτων θεμάτων και δομών περιεχομένου τα οποία οι πελάτες σας μπορούν να επεξεργαστούν εύκολα μόνοι τους. Έτσι λοιπόν οι πελάτες σας αποκτούν μια εξατομικευμένη, ασφαλή εμπειρία, η οποία μεγιστοποιεί την ανάπτυξή τους.

growth marketing

Operation Hub

Πρόκειται για την τελευταία δυνατότητα που προστέθηκε στην εφαρμογή. Μέσω αυτού του εργαλείου οι χρήστες μπορούν να ενοποιήσουν τα δεδομένα των πελατών τους σε μια συνδεδεμένη πλατφόρμα CRM, να αυτοματοποιήσουν πολλές εργασίες κερδίζοντας χρόνο, να διατηρήσουν μια ξεκάθαρη βάση δεδομένων πελατών και τελικά, να διαδραματίσουν ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση της στρατηγικής της εταιρείας τους.

Hubspot Platform

Προτάσεις με στόχο την επιτυχία και την ανάπτυξη

✔️ Attribution

✔️Lead Scoring

✔️Live Chat

✔️Help Desk

✔️ Data Sync

✔️Email Marketing

✔️Email Analytics

✔️ CMS

✔️Conversation Intelligence

✔️ Data Quality Automation

✔️Knowledge Base

✔️ Custom CRM Properties

Απορίες σχετικά με την πλατφόρμα του HubSpot

Ποιο πακέτο τιμολόγησης HubSpot είναι κατάλληλο για το εκάστοτε brand;

Το Hubspot σας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε πολλά διαφορετικά εργαλεία και πακέτα ανάλογα με το τι θέλετε να πετύχετε. Έτσι λοιπόν ορίστε με σαφήνεια του στόχους σας και με τη βοήθεια μας μπορείτε να επιλέξετε την κατάλληλη πλατφόρμα που θα τους πραγματοποιήσει.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Inbound και outbound marketing;

Το Outbound Marketing βασίζεται σε προωθητικές ενέργειες όπως τηλεφωνικές κλήσεις, sms, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές διαφημίσεις, με σκοπό τη δημιουργία leads. Αντίθετα, το Inbound Marketing προσελκύει τους πελάτες μέσα από τη δημιουργία στοχευμένου περιεχομένου σε κοινωνικές πλατφόρμες όπως blogs, social media και μηχανές αναζήτησης, πετυχαίνοντας έτσι αυξημένη επισκεψιμότητα στην εταιρική σας ιστοσελίδα.

Διαβάστε παραπάνω εδώ.

Let's Talk