Σίγουρα ακούσατε για το Chat GPT-3 και αν δεν το έχετε χρησιμοποιήσει ακόμη, ήρθε η ώρα να το δοκιμάσετε! Για περισσότερες πληροφορίες για το GPT-3 διαβάστε παραπάνω εδώ!

Τώρα φρέσκο από τους φούρνος του openai ήρθε το Chat GPT-4! Το release έγινε στις 14 Μαρτίου 2023 και αποτελεί τη νεότερη version Chat GPT-3 και οι δυνατότητες του φυσικά και πολλαπλασιάστηκαν! Αυτή τη στιγμή αποτελεί μέρος του συνδρομητικού πλάνου της openai που φτάνει τα 20$/μήνα.

Το GPT-4 προσφέρει τις λύσεις με περισσότερη δημιουργικότητα και έγινε ακόμα πιο συνεργάσιμο σε σχέση με το GPT-3.

Όπως και το GPT-3  το GPT-4  μπορεί να παράγει και να επεξεργαστεί κείμενα σε δημιουργικά και τεχνικά tasks. Μπορεί ακόμα να γράψει σενάρια και τραγούδια αν σκέφτεστε να αλλάξετε καριέρα. To GPT-4 είναι ικανό να διαχειριστεί έως και 25,000 λέξεις!

Το GPT4 ξεπερνάει κατά πολύ τις δυνατότητες του CHATGPT και κάνει πετυχαίνει μεγαλύτερα πλέον score σε επαγγελματικές πιστοποιήσεις. Ενώ το GPT-3 έκλεβε τη παράσταση τους τελευταίους μήνες η αλήθεια είναι πως βασιζόταν σε 175,000,000,000 δεδομένα ενώ το GPT-4 βασίζεται σε 100,000,000,000,000!!! Αυτό σημαίνει πως είναι δυνατόι να καταλάβει και να επεξεργαστεί περισσότερα δεδομένα με μεγαλύτερη ακρίβεια και σχετικότητα!

Οι κύριοι στην openAI φροντίσανε να είναι και πιο ασφαλές και να μειώσουν τη πιθανότητα να απαντάει σε requests για παραγωγή περιεχομένου που πάνε ενάντια στα community guidelines αλλά αυξήσανε και την πιθανότητα να κάνει παραγωγή απαντήσεων που συνάδουν με την πραγματικότητα.

Τώρα το Chat GPT-4 μπορεί να δέχεται εικόνες ως input και να παράγει κείμενα, κατηγορίες αλλά και αναλύσεις! Σε περίπτωση που δεν ξέραμε τι να επιλέξουμε έχοντας μερικά αυγά, γάλα και αλεύρι!

EXTRA

Μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες και οργανισμούς στον κόσμο ήδη συνεργάζονται με την openAI για την εφαρμογή του GPT-4 στα operations τους. Σε αυτές συγκαταλέγονται:

  • Duolingo
  • Be My Eyes
  • Morgan Stanley
  • Stripe
  • Khan Academy

BONUS | FEB. 2024

Open AI // SORA

Το Sora του OpenAI, ένα νέο προϊόν, χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για τη δημιουργία βίντεο υψηλής ποιότητας και ρεαλιστικών βασισμένων σε γραπτές εντολές.

Let's Talk