Shopify Store | Vatistas

Shopify Store | Vatistas

A SHOPIFY PROJECT

Project Info

Ακόμα μία πολύ όμορφη συνεργασία προέρχεται από το χώρο της γαστρονομίας καθώς αναλάβαμε από την αρχή την κατασκευή του νέου e-shop της εταιρείας Vatistas, η οποία προσφέρει υψηλής ποιότητας ψαρικά, sushi και γαστρονομικές εμπειρίες. Πρόκειται για μια εταιρεία γνωστή για τη φρεσκάδα των υλικών και τη μοναδικότητα των γεύσεων που προσφέρει στους πελάτες της. H πλατφόρμα που χρησιμοποιήσαμε είναι ποια άλλη? Μα φυσικά το αγαπημένο μας Shopify!

Η πρόκληση που αντιμετωπίσαμε ήταν να σχεδιάσουμε έναν ιστότοπο που να αντικατοπτρίζει την εκλεπτυσμένη αισθητική και τη γαστρονομική λεπτομέρεια της εταιρείας και ταυτόχρονα να παρέχουμε ευκολία στη χρήση, γρήγορη πλοήγηση καθώς και ευελιξία στη παραγγελία που υποβάλλει ο χρήστης. Χρησιμοποιώντας τα εξελιγμένα εργαλεία του Shopify, καταφέραμε να διαμορφώσουμε τη κατάλληλη λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να εξερευνούν και να παραγγέλνουν τα προϊόντα με απλότητα και ασφάλεια.

Επιπλέον, δώσαμε έμφαση στη δημιουργία μιας responsive σχεδίασης, έτσι ώστε οι πελάτες να απολαμβάνουν την ίδια υψηλή ποιότητα πλοήγησης και από τις κινητές συσκευές τους. Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίσαμε ότι το site προσφέρει μια ολοκληρωμένη και ευχάριστη εμπειρία αγορών, ενισχύοντας την αφοσίωση των πελατών και οδηγώντας σε σταδιακή αύξηση των πωλήσεων

βγήκε live:

Visit the Store

not another eshop

responsive & functional

δημιουργούμε eshop που να είναι πλήρως λειτουργικά, επεκτάσιμα & εύχρηστα - τόσο από τους πελάτες, όσο κι από τους store owners.

Let's Talk