Shopify Store | Touched

Shopify Store | Touched

A SHOPIFY PROJECT

Project Info

Ακόμα μία συνεργασία για την οποία είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι αποτέλεί η εταιρεία κοσμημάτων Touched! Η καινοτομία, η ποιότητα και η μινιμαλιστική αισθητική του brand μας ταίριαξε απόλυτα και μας έδωσε το χώρο να κάνουμε τις απαραίτητες βελτιώσεις προκειμένου αυτό να ξεχωρίσει ως σημείο αναφοράς στην ψηφιακή αγορά, έτοιμη να καταπλήξει και να εμπνεύσει το κοινό της.

Γι’ αυτό το λόγο προχωρήσαμε στη μετάβαση του eshop από τη πλατφόρμα WooCommerce σε πλατφόρμα Shopify! Με αυτό το τρόπο δημιουργήσαμε ένα φιλικό περιβάλλον που κάνει την πλοήγηση και την αγορά εύκολη για τους χρήστες. Η σωστή λειτουργία των φίλτρων στα προϊόντα βοηθάει τον χρήστη να εντοπίσει εύκολα και γρήγορα αυτό που αναζητά. Το νέο αυτό σύστημα είχε άμεσα αποτελέσματα, εξασφαλίζοντας αυξημένες πωλήσεις και καλύτερο User Experience για τον επισκέπτη του eshop τόσο από desktop όσο και από mobile.

Επιπλέον, αναλάβαμε το Performance Marketing του brand με στρατηγικά σχεδιασμένες διαφημίσεις στη πλατφόρμα Meta. Σύντομα παρατηρήσαμε σημαντική βελτίωση σε κρίσιμους δείκτες σχετικούς με τις πωλήσεις, παρέχοντας σημαντική ώθηση στο brand και στην αναγνωρισιμότητα του.

βγήκε live:

Visit the Store

not another eshop

responsive & functional

δημιουργούμε eshop που να είναι πλήρως λειτουργικά, επεκτάσιμα & εύχρηστα - τόσο από τους πελάτες, όσο κι από τους store owners.

Let's Talk