Shopify Store | Mamagalia

Shopify Store | Mamagalia

A SHOPIFY PROJECT

Project Info

Ακόμα ένα υπέροχο concept store η Mamagalia με φυσικό κατάστημα για παιδιά στα Βριλήσσια με ρούχα, παιχνίδια, βιβλία και είδη διακόσμησης μας ανέθεσε την κατασκευή του ομώνυμου eshop. Δώσαμε ιδιαίτερη σημασία στη διαμόρφωση της σελίδας των προϊόντων έτσι ώστε όλοι να μπορούν εύκολα να βρουν τις πληροφορίες που χρειάζονται για κάθε προϊόν και να μην υπάρχουν απορίες γι' αυτό που αγοράζει κάποιος. Όσο για το look & feel του eshop, προσπαθήσαμε να του δώσουμε μια παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα, που να θυμίζει το αγαπημένο μας φυσικό κατάστημα. Θέλαμε να κερδίσουμε την καρδιά τόσο των μικρών όσο και των μεγάλων!

Επιπλέον αναλάβαμε το Performance Marketing του brand με καμπάνιες στη Meta, σχεδιασμένες με την κατάλληλη στρατηγική η οποία ενσωματώνει δράσεις που συνδυάζουν το ψηφιακό με το φυσικό κατάστημα. Δημιουργήσαμε τα κατάλληλα μηνύματα επικοινωνίας που απευθύνονται στο κοινό μας, ώστε να υπάρχει μια σταθερή αύξηση των αποτελεσμάτων καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου!

βγήκε live:

Visit the Store

not another eshop

responsive & functional

δημιουργούμε eshop που να είναι πλήρως λειτουργικά, επεκτάσιμα & εύχρηστα - τόσο από τους πελάτες, όσο κι από τους store owners.

Let's Talk