Shopify Store | Kores Jewelry

Shopify Store | Kores Jewelry

A SHOPIFY PROJECT

Project Info

To Kores Jewelry είναι ένα ελληνικό brand κοσμημάτων και αξεσουάρ που ιδρύθηκε το 2010 από την Γιάννα Καρβέλα. Υποστηρίζει τη μοναδικότητα και την καινοτομία, αντλώντας πολιτιστικές επιρροές από τα ταξίδια της δημιουργού σε διάφορα μέρη του κόσμου. Η παρουσία της εταιρείας σε διεθνείς εκθέσεις αναδεικνύει τη δημιουργικότητά της και την μοναδική αισθητική της στο χώρο της μόδας και των κοσμημάτων. Eδώ αναλάβαμε τo redesign του theme σε ένα υπάρχων κατάστημα Shopify. Προσέφερε πολλαπλά οφέλη, συμβάλλοντας στη καλύτερη εμπειρία του χρήστη με έμφαση στις συλλογές και ένα απόλυτα λειτουργικό μενού, που δίνει τη δυνατότητα στον αγοραστή να επιλέξει πως θα περιηγηθεί. Όλα αυτά τα νέα χαρακτηριστικά οδήγησαν σε αξιόλογη άνοδο των πωλήσεων!

Αναλάβαμε επίσης τη στρατηγική στο Performance Marketing, εστιάζοντας σε εξατομικευμένες δράσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του συγκεκριμένου brand και δημιουργήσαμε αποδοτικές καμπάνιες Meta και Google οι οποίες παρουσιάζουν συνεχή αύξηση στην απόδοσή τους.

Τέλος, το brand μας ανέθεσε την προώθηση των Social Media της εταιρείας για τα οποία χρησιμοποιήσαμε τα κατάλληλα κανάλια επικοινωνίας, που ταιριάζουν με την εταιρική ταυτότητα και αισθητική, προκειμένου να δημιουργήσουμε έναν αποτελεσματικό δίαυλο επικοινωνίας με το target group της εταιρείας.

βγήκε live:

Visit the Store

not another eshop

responsive & functional

δημιουργούμε eshop που να είναι πλήρως λειτουργικά, επεκτάσιμα & εύχρηστα - τόσο από τους πελάτες, όσο κι από τους store owners.

Let's Talk