Shopify Store | Feetures

Shopify Store | Feetures

A SHOPIFY PROJECT

Project Info

Με υπερηφάνεια παρουσιάζουμε το τελικό αποτέλεσμα της συνεργασίας μας με την ελληνική αντιπροσωπεία της διεθνούς εταιρείας feetures.com. Αναλάβαμε τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του επίσημου eshop της εταιρείας στην Ελλάδα με κύριο στόχο να ανταποκρίνεται στη φήμη του διάσημου brand και να προωθεί τα προϊόντα του στην ελληνική αγορά και το αποτέλεσμα ήταν αξιόλογο!

Μέσα από μια προσεκτική ανάλυση του κοινού τους, δημιουργήσαμε ένα εξατομικευμένο eshop που αντανακλά αρμονικά την διεθνή εταιρική ταυτότητα και αισθητική. Εστιάσαμε στην εμπειρία του χρήστη και την αποτελεσματική παρουσίαση της ποιότητας των προϊόντων και έτσι καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα εύχρηστο και ελκυστικό ηλεκτρονικό κατάστημα.

Ανταποκρινόμενοι στο διεθνές vision του brand, καταφέραμε να γίνει το ελληνικό eshop της εταιρείας κεντρικό σημείο αναφοράς για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα στον τομέα της αθλητικής ενδυμασίας.

βγήκε live:

Visit the Store

not another eshop

responsive & functional

δημιουργούμε eshop που να είναι πλήρως λειτουργικά, επεκτάσιμα & εύχρηστα - τόσο από τους πελάτες, όσο κι από τους store owners.

Let's Talk