Shopify Store | Break Point

Shopify Store | Break Point

A SHOPIFY PROJECT

Project Info

Δημιουργήσαμε σε πλατφόρμα Shopify ένα από τα πρώτα websites στο χώρο του αθλητισμού, αναλαμβάνοντας την εταιρεία Breakpoint Tennis Academy, η οποία ιδρύθηκε το 2017 στα δυτικά προάστια της Αθήνας, προσφέροντας φιλικό και προσιτό περιβάλλον για όλους τους λάτρεις του τένις!

Το στοίχημα που προσπαθήσαμε να κερδίσουμε αναφορικά με το συγκεκριμένο brand ήταν να αναδείξουμε με άμεσο και εύκολο τρόπο τα ειδικά προγράμματα εκμάθησης που παρέχει, τους έμπειρους προπονητές και παράλληλα να βρούμε έναν ευέλικτο τρόπο με τον οποίο οι χρήστες θα μπορούσαν να προχωρήσουν σε online booking των γηπέδων σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες, αναλόγως με τη διαθεσιμότητα.

Γι’ αυτό το λόγο χρησιμοποιώντας τα ειδικά εργαλεία του Shopify, διαμορφώσαμε μια custom λειτουργία στο συγκεκριμένο website, προκειμένου ο χρήστης αφενός να γνωρίζει όλες τις πληροφορίες για το Break Point και αφετέρου να μπορεί κάνει online booking εύκολα και γρήγορα με απευθείας πληρωμή. Με αυτό το τρόπο ο χρήστης μπορεί να κάνει κράτηση το γήπεδο που επιθυμεί αφού έχει άμεσα διαθέσιμες όλες τις πληροφορίες που αφορούν τις ημέρες, τις ώρες και τις τιμές χρήσης των γηπέδων.

βγήκε live:

Visit the Store

not another eshop

responsive & functional

δημιουργούμε eshop που να είναι πλήρως λειτουργικά, επεκτάσιμα & εύχρηστα - τόσο από τους πελάτες, όσο κι από τους store owners.

Let's Talk