Shopify Store | Anatol Jewelry

Shopify Store | Anatol Jewelry

A SHOPIFY PROJECT

Project Info

Ακόμα μία πολύ όμορφη συνεργασία που προστέθηκε πρόσφατα στο portfolio μας προέρχεται από το χώρο της κοσμηματοποιίας καθώς αναλάβαμε από την αρχή την κατασκευή του νέου e-shop της εταιρείας Anatol Jewelry, η οποία προσφέρει υψηλής ποιότητας κοσμήματα και μοναδικές δημιουργίες. Η πρόκληση που αντιμετωπίσαμε ήταν να σχεδιάσουμε έναν ιστότοπο που να αντικατοπτρίζει την εκλεπτυσμένη αισθητική και τη μοναδικότητα των κοσμημάτων της εταιρείας και ταυτόχρονα να παρέχουμε ευκολία στη χρήση, γρήγορη πλοήγηση καθώς και ευελιξία στη παραγγελία που υποβάλλει ο χρήστης. Χρησιμοποιώντας τα εξελιγμένα εργαλεία του Shopify, καταφέραμε να διαμορφώσουμε τη κατάλληλη λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν και να παραγγέλνουν τα κοσμήματα με απλότητα και ασφάλεια.

Δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία μιας responsive σχεδίασης, έτσι ώστε οι πελάτες να απολαμβάνουν την ίδια υψηλή ποιότητα πλοήγησης και από τις mobile συσκευές τους. Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίσαμε ότι το site προσφέρει μια ολοκληρωμένη και ευχάριστη εμπειρία αγορών, ενισχύοντας την αφοσίωση των χρηστών και οδηγώντας σε σταδιακή αύξηση των πωλήσεων! Mε περηφάνεια σας παρουσιάζουμε το αποτέλεσμα που παραδώσαμε στo brand!

βγήκε live:

Visit the Store

not another eshop

responsive & functional

δημιουργούμε eshop που να είναι πλήρως λειτουργικά, επεκτάσιμα & εύχρηστα - τόσο από τους πελάτες, όσο κι από τους store owners.

Let's Talk