A REWIZE PRODUCTION

Hemithea SS 24 Video Campaign

Στον δυναμικό κόσμο της μόδας, η αποτύπωση της ουσίας ενός brand μέσω του storytelling είναι καθοριστικής σημασίας. Σε αυτή την καμπάνια για το Hemithea, ένα αγαπημένο brand, δημιουργήσαμε μια καμπάνια που μυρίζει καλοκαίρι! Αναλάβαμε τη σκηνοθεσία, την παραγωγή καθώς και τη συγγραφή του σεναρίου. Αυτό το short film, όχι μόνο ανέδειξε τη νέα συλλογή του brand, αλλά σηματοδότησε και την έναρξη της νέας σειράς δημιουργικών υπηρεσιών μας!

βγήκε live:

Στρατηγική και Υλοποίηση

Ξεκινήσαμε με μια λεπτομερή κατανόηση του οράματος και της θέσης στην αγορά της Hemithea. Διεξήγαμε εκτενή έρευνα αγοράς για να αναλύσουμε τις τρέχουσες τάσεις, τις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού, πράγμα που μας επέτρεψε να προσδιορίσουμε τα μοναδικά χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα της νέας καλοκαιρινής συλλογής του brand. Η ομάδα μας, συνδυάζοντας δημιουργικότητα και στρατηγική σκέψη, δημιούργησε μια ελκυστική ιδέα που συνάδει με την ταυτότητα του brand. Επικεντρωθήκαμε στην ανάδειξη των αξιών και της μοναδικής αισθητικής του brand, ενώ παράλληλα διασφαλίσαμε ότι η ιδέα μας απευθύνεται αποτελεσματικά στο target audience. Με αυτόν τον τρόπο, καταφέραμε να αναπτύξουμε μια ισχυρή και συνεπή αφήγηση!

Σενάριο

Δημιουργήσαμε ένα σενάριο που ενσωματώνει αυτά τα στοιχεία σε μια ειδυλλιακή ιστορία. Το σενάριο σχεδιάστηκε για να προκαλεί έντονα συναισθήματα, χρησιμοποιώντας ζωντανές περιγραφές που οδηγούν τον χρήστη σε ένα ονειρεμένο σκηνικό. Κάθε σκηνή σχεδιάστηκε με προσοχή ώστε να τονίζει τις λεπτομέρειες των ρούχων από την υφή των υφασμάτων μέχρι τις λεπτές ραφές και τα ιδιαίτερα σχέδια.

Παράλληλα, η αφήγηση εξελίσσεται με έναν τρόπο που κρατά το ενδιαφέρον του θεατή αμείωτο, αφηγούμενη μια ιστορία που αντηχεί βαθιά και δημιουργεί μια συναισθηματική σύνδεση. Με αυτόν τον τρόπο, το σενάριο όχι μόνο προβάλλει τη συλλογή, αλλά και ενισχύει την ταυτότητα του brand, κάνοντάς το αξέχαστο στους θεατές.

Σκηνοθεσία

Ξεκινήσαμε με τη δημιουργία ενός λεπτομερούς storyboard που αποτυπώνεται σε κάθε πτυχή της αφήγησης, από τις γωνίες λήψης και τον φωτισμό μέχρι την κίνηση του μοντέλου και τα σκηνικά. Αυτό μας επέτρεψε να προγραμματίσουμε κάθε λήψη με ακρίβεια και να διασφαλίσουμε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ήταν συνεπές με το αρχικό όραμα & την αισθητική του brand.

Ο Σκηνοθέτης & Creative Director του rewize George Kalantzis - χρησιμοποίησε μια σειρά από τεχνικές κινηματογράφησης για να ενισχύσει την οπτική εμπειρία, με σκοπό να δημιουργηθεί ατμόσφαιρα που όχι μόνο παρουσιάζει τη μόδα αλλά και εμπνέει τους θεατές. Μέσα από προσεγμένες επιλογές μουσικής, χρώματος και σκηνογραφίας, καταφέραμε ενώ η διάρκεια του πάνω από 3 λεπτά (κάτι ασυνήθιστο) κρατήσαμε το ενδιαφέρον του θεατή αμείωτο!

Παραγωγή

Διαχειριστήκαμε όλη τη διαδικασία παραγωγής, από την επιλογή τοποθεσιών και την εύρεση ηθοποιών έως τον χειρισμό των logistics και την επίβλεψη των γυρισμάτων. Επιλέξαμε τοποθεσίες που ταιριάζουν απόλυτα με την αισθητική της συλλογής και ενισχύουν το οπτικό μήνυμα. Η ομάδα μας εργάστηκε επιμελώς για να εξασφαλίσει ότι κάθε λεπτομέρεια εκτελέστηκε άψογα, από τον προγραμματισμό των γυρισμάτων έως τον εξοπλισμό και την οργάνωση του συνεργείου.

Η ομάδα ανέλαβε και το μοντάζ ώστε δημιουργηθεί η τελική εκδοχή σε όλες τις κατάλληλες διαστάσεις για social media καθώς και για ενέργειες performance!

The Campaign

Let's Talk