Shopify Store | Hemithea

Shopify Store | Hemithea

A SHOPIFY PROJECT

Project Info

H αγάπη για τα ρούχα και το εμπόριο ένωσαν τη Φαίη & τη Joy που ίδρυσαν το Hemithea το 2019! Με μεγάλη χαρά και υπερβολικό ζήλο αναλάβαμε τη δημιουργία του Eshop σε πλατφόρμα Shopify φυσικά! Ένα brand με πολλές απαιτήσεις καθώς μετράει χιλιάδες followers στο instagram, συνεργάζεται με πάνω από 60 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο και εξυπηρετεί καθημερινά δεκάδες παραγγελίες. Φτιάξαμε ένα απόλυτα λειτουργικό μενού με έμφαση στις συλλογές, δίνει τη δυνατότητα στον αγοραστή να επιλέξει πως θα περιηγηθεί (ανά κατηγορία προϊόντος ή συλλογή), δυνατότητα να αγοράς gift card και ένα εύκολο και γρήγορο checkout όπως "επιβάλλει" η εποχή!

Αναλάβαμε τη στρατηγική στο performance marketing με ενέργειες εξατομικευμένες στις ανάγκες του brand σύμφωνα με την εποχικότητα και πάντα με τη συνεργασία της ομάδας του Hemithea δημιουργούμε αποδοτικές καμπάνιες που έχουν μια σταθερά ανοδική πορεία!

Έχουμε αναλάβει και τις email marketing καμπάνιες - μια πιο άμεση επικοινωνία που απευθύνεται σε όσους έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για το brand και είναι πιο πρόθυμοι να αγοράσουν. O στόχος εδώ είναι να έχουμε προσωπική επαφή μαζί τους και να τους κρατάμε ενήμερους για όλα τα προϊόντα και τις ενέργειες που τρέχει το brand.

βγήκε live:

Visit the Store

not another eshop

responsive & functional

δημιουργούμε eshop που να είναι πλήρως λειτουργικά, επεκτάσιμα & εύχρηστα - τόσο από τους πελάτες, όσο κι από τους store owners.

Let's Talk