Shopify Updates Winter Edition (Part 2)

Καθώς εμβαθύνουμε στο διαρκώς εξελισσόμενο κόσμο του e-commerce, περνάμε στο part 2 του Shopify Updates Winter Edition, προκειμένου να εξερευνήσουμε τις τελευταίες ενημερώσεις που η πλατφόρμα ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες & αφορά όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα σε Shopify! Ας ανακαλύψουμε πώς το Shopify συνεχίζει να καθορίζει το τοπίο του ηλεκτρονικού εμπορίου με αυτή τη χειμερινή
ενημέρωση.

Shopify Collabs: Ένας νέος τρόπος πληρωμής των Content
Creator

Το Shopify εισάγει ένα νέο σύστημα πληρωμών για δημιουργούς, προσφέροντας επιλογές αυτόματων πληρωμών. Οι δημιουργοί που χρησιμοποιούν το Shopify Collabs μπορούν να κερδίζουν προμήθειες μέσω συνδέσμων συνεργατών ή κωδικών, οι οποίες προστίθενται αυτόματα στον λογαριασμό τους στο Shopify. Επιπλέον, το Shopify αναλαμβάνει τη συλλογή φόρων σε ορισμένες δικαιοδοσίες, ελαφρύνοντας τους δημιουργούς από φορολογικά θέματα.

Αναβαθμίζεται ο τρόπος παρουσίασης των προϊόντων


Το Shopify αναβαθμίζει τον τρόπο παρουσίασης και οργάνωσης των προϊόντων με τo μεγαλύτερo update που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια. Ανακαλύψτε τις αμέτρητες δυνατότητες του νέου app με μία μεγάλη γκάμα χρωμάτων και στιλ, νέες επιλογές κατηγοριοποίησης προϊόντων και λογισμικά που υποστηρίζουν πάνω από 2.000 παραλλαγές ανά προϊόν!

Πιο έξυπνη & καλύτερη αναζήτηση στο eshop

Μια καλύτερη οπτική του τι ακριβώς επιζητάει ο χρήστης αποτελεί το Α και το Ω για την επίτευξη των βέλτιστων αποτελεσμάτων! Γι’ αυτό και το Shopify εναρμονισμένο με την ΑI πραγματικότητα που έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας το 2024 παρουσιάζει το λεγόμενο “semantic search”, για να κατανοήσει την πρόθεση του όρου αναζήτησης ενός χρήστη και να επιστρέψει τα πιο σχετικά αποτελέσματα. Με άλλα λόγια δεν περιορίζεται πλέον στο “keyword matching”αλλά λαμβάνει υπόψη ολόκληρο το πλαίσιο του όρου αναζήτησης, όπως συνώνυμα και σχετικά προϊόντα. Για παράδειγμα, αν ένας χρήστης αναζητά τον όρο "παπούτσια για το πάρτι των Χριστουγέννων", η σημασιολογική αναζήτηση μπορεί να συσχετίσει τον όρο αναζήτησης με τα χρώματα πράσινο ή κόκκινο για τα Χριστούγεννα και τα παπούτσια pumps για πάρτι.

Νέος πίνακας απόδοσης του ηλεκτρονικού καταστήματος

Από  τις 31/01/2024 το Shopify εγκαινίασε ένα καινούργιο χαρακτηριστικό, το οποίο δίνει πρόσβαση σε πολύ σημαντικά insights, προκειμένου να βελτιστοποιήσετε την πραγματική εμπειρία του χρήστη, εστιάζοντας στην ταχύτητα, την σταθερότητα και την αλληλεπίδραση του website σας. Με το νέο performance dashboard, χρησιμοποιήστε πραγματικά δεδομένα χρηστών για να μετασχηματίσετε την απόδοση του website σας και να μεταμορφώσετε έξυπνα το traffic σε αυξημένο ποσοστό πωλήσεων, ακόμα και στην περίπτωση που κάνετε τα πρώτα σας βήματα στο Shopify store σας και τα data σας δεν είναι αρκετά.

Let's Talk

rewize Blog

Διαβάστε παραπάνω για marketing, e-commerce και tools που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχείρηση σας