Shopify Updates Winter Edition (part 1)

Όπως κάθε χρόνο, το Shopify έρχεται με τις ανακοινώσεις για νέες δυνατότητες στην πλατφόρμα & το μέλλον φαίνεται να είναι πιο εύχρηστο, πιο γρήγορο & πιο αποδοτικό! Ως Shopify partners, ακολουθούμε στενά όλες τις εξελίξεις στην καλύτερη πλατφόρμα ecommerce παγκοσμίως που συνεχώς βελτιώνεται. Εξερευνήστε μαζί μας τον κόσμο των νέων δυνατοτήτων του Shopify, όπου η αξιοποίηση της καινοτομίας και η αποτελεσματική εφαρμογή τεχνολογικών εξελίξεων αποτελούν βασικά εργαλεία.

AI designed for commerce

Γίνετε μέρος του μέλλοντος της παραγωγικότητας και εκμεταλλευτείτε τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης. Το Shopify Magic και το Sidekick είναι εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους επιχειρηματίες με τα ηλεκτρονικά τους καταστήματα.
Το Shopify Magic βοηθάει με τις περιγραφές προϊόντων, τις συχνές ερωτήσεις, το email marketing και την εξυπηρέτηση πελατών ενώ και στη μετατροπή image backgrounds. Η χρήση αυτόματης δημιουργίας κειμένου μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμη για την αύξηση της αποτελεσματικότητας και την εξοικονόμηση χρόνου. Ωστόσο, είναι σημαντικό να λαμβάνονται υπόψη ορισμένες πτυχές, όπως η ποιότητα του παραγόμενου κειμένου και η προσαρμογή του στον τόνο και την προσωπικότητα της επιχείρησης. Επίσης, η δυνατότητα να παρέχονται ειδικές οδηγίες επιτρέπει στον χρήστη να καθορίσει ακριβώς το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ η παροχή ανατροφοδότησης στην πλατφόρμα βοηθά στη βελτίωση των προτεινόμενων κειμένων.
Το Sidekick είναι ένας βοηθός τεχνητής νοημοσύνης που παρέχει συμβουλές, δημιουργεί αναφορές και προτείνει περιεχόμενο. Και τα δύο εργαλεία είναι δωρεάν για όλους τους χρήστες του Shopify.

Αναβαθμίστε τον κατάλογο προϊόντων σας με το νέο 3D Scanner για iOS


Ο νέος scanner 3D του Shopify σε iOS διευκολύνει τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να δημιουργήσουν υψηλής ποιότητας τρισδιάστατα μοντέλα των προϊόντων τους. Ο scanner είναι εύκολος στη χρήση και απαιτεί μόνο ένα iPhone Pro.
Ορισμένα από τα οφέλη της χρήσης τρισδιάστατων μοντέλων στο κατάστημα Shopify σας:
Αυξημένα ποσοστά conversions: Οι πελάτες που μπορούν να δουν ένα τρισδιάστατο μοντέλο ενός προϊόντος είναι πιο πιθανό να το αγοράσουν.
Μειωμένες επιστροφές: Οι πελάτες που μπορούν να δουν ένα τρισδιάστατο μοντέλο ενός προϊόντος είναι λιγότερο πιθανό να εκπλαγούν από αυτό που λαμβάνουν, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε λιγότερες επιστροφές.
Βελτιωμένη εμπιστοσύνη πελατών: Τα τρισδιάστατα μοντέλα μπορούν να βοηθήσουν τους πελάτες να νιώθουν πιο σίγουροι για την αγοράς τους.
Αυξημένη ικανοποίηση πελατών: Οι πελάτες που είναι ευχαριστημένοι με την αγορά τους είναι πιο πιθανό να επιστρέψουν για περισσότερα.

One Page Checkout

Στον σημερινό ανταγωνιστικό χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να έχετε μια διαδικασία αγοράς που είναι εύκολη και γρήγορη. Το one page Shopify Checkout είναι μια λύση αγοράς που μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε τα ποσοστά conversion σας και να ενισχύσετε τα κέρδη σας.

Δείτε τι σημαίνει One Page Checkout:

  • Ταχύτερες αγορές: Το Shopify Checkout προσφέρει μια ποικιλία επιλογών ταχείας αγοράς, όπως το Shop Pay και το Apple Pay, που επιτρέπουν στους πελάτες να ολοκληρώνουν εύκολα τις αγορές τους χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσουν λογαριασμό.
  • Αυτόματη συμπλήρωση διεύθυνσης: Η αυτόματη συμπλήρωση διευθύνσεων βοηθά τους πελάτες να εισάγουν γρήγορα και με ακρίβεια τα στοιχεία αποστολής και χρέωσης, γεγονός που μπορεί να συμβάλει στη μείωση της εγκατάλειψης του καλαθιού αγορών.
  • Διεθνοποίηση: Το Shopify Checkout υποστηρίζει πολλές γλώσσες και νομίσματα, γεγονός που μπορεί να σας βοηθήσει να προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό πελατών.
  • Βελτιστοποίηση για κινητά: Το Shopify Checkout είναι βελτιστοποιημένο για κινητά, ώστε οι πελάτες σας να μπορούν να ολοκληρώσουν εύκολα τις αγορές τους σε smartphones και tablets.
  • Ασφάλεια: Το Shopify Checkout συμμορφώνεται με το PCI και χρησιμοποιεί τυποποιημένα μέτρα ασφαλείας της βιομηχανίας για την προστασία των δεδομένων των πελατών σας.

Exchanges in Shopify

Μέσω του Shopify, μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα ανταλλαγές, επιτρέποντας στους πελάτες να ανταλλάσσουν προϊόντα που δεν τους ικανοποιούν για άλλα προϊόντα ίδιας αξίας. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή επιστροφών και στη διατήρηση της πιστής πελατείας. Πριν δημιουργήσετε μια ανταλλαγή, υπάρχουν σημεία προσοχής όπως η πολιτική ανταλλαγών και η διαχείριση της ροής των κεφαλαίων. Με σαφή πολιτική και επικοινωνία με τους πελάτες, μπορείτε να δημιουργήσετε μια θετική εμπειρία ανταλλαγών και να ενθαρρύνετε την επιστροφή τους στο κατάστημά σας.

Let's Talk

rewize Blog

Διαβάστε παραπάνω για marketing, e-commerce και tools που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχείρηση σας