It’s the most wonderful time of the year!

Η περίοδος των εορτών είναι προ των πυλών, και μαζί της έρχονται πολλές ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις να επωφεληθούν από το εορταστικό πνεύμα και να αυξήσουν τις πωλήσεις!

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή τη σεζόν, είναι απαραίτητη μια ολοκληρωμένη στρατηγική digital marketing εορταστικού περιεχομένου!

Christmas Digital Checklist: Tips for a Successful Holiday Season!

Thats the spirit! Ξεκινήστε μεταφέροντας τη γιορτινή διάθεση στο eshop με ανάλογες εικόνες, menu με επιπλέον κατηγορίες όπως βραδινές εμφανίσεις, προτάσεις δώρων, δυνατότητα αγοράς gift card. Προσθέστε announcement bars με χριστουγεννιάτικο μήνυμα και φυσικά ενημερώστε τις σελίδες αποστολής και εξυπηρέτησης πελατών με κρίσιμες πληροφορίες, όπως προθεσμίες αποστολής λόγω διακοπών και πολιτικές επιστροφής.

Social Media με Festive διάθεση!

Μέσα από τα κανάλια επικοινωνίας σας δημιουργήσετε ένα όμορφο γιορτινό κλίμα όπου θα δώσετε συμβουλές & προτάσεις για μια αξέχαστη περίοδο διακοπών. Μπορείτε να ετοιμάσετε οδηγούς δώρων που παρουσιάζουν τα προϊόντα σας ενώ απλοποιούν την αναζήτηση του πελάτη! Δημιουργήστε βίντεο που αναδεικνύουν τα προϊόντα σας &  αφηγηθείτε συναισθηματικές ιστορίες διακοπών που έχουν απήχηση στο κοινό και έτσι να προσφέρετε μια καθηλωτική εμπειρία που θα σας ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.

Festive Content Marketing

Blog Posts με συμβουλές για διακοπές, τάσεις και tips για την εορταστική περίοδο θα προσελκύσουν επισκεψιμότητα από το κοινό  και τελικά πώληση! Μοιραστείτε πρακτικές συμβουλές και προτάσεις για μια αξέχαστη περίοδο διακοπών όπου μπορείτε να προβάλετε τα προϊόντα σας σε ένα εορταστικό πλαίσιο.

Επίσης το email μάρκετινγκ αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε πετυχημένης χριστουγεννιάτικης στρατηγικής marketing . Προσφέρει έναν άμεσο και εξατομικευμένο τρόπο για να συνδεθείτε με τους πελάτες σας, να μοιράζεστε προσφορές διακοπών και να καλλιεργείτε τις σχέσεις σας! Με το Klaviyo που έχουμε παρουσιάσει σε προηγούμενο newsletter μπορείτε να κάνετε προσωποποιημένες προτάσεις προϊόντων αξιοποιώντας τα δεδομένα των πελάτων σε σχέση με τη συμπεριφορά τους στο eshop, σύμφωνα με τις ατομικές τους προτιμήσεις του. Αυτό οδηγεί σε βελτίωση της αγοραστικής τους εμπειρίας οδηγώντας σε επαναλαμβανόμενες αγοράς και αύξηση του Lifetime Value (LTV).

Customer Support

Η ενίσχυση αυτής της παροχή κατά την περίοδο των εορτών είναι θεμελιώδης για την αντιμετώπιση ερωτημάτων πελατών και την προώθηση μιας θετικής εμπειρίας αγορών. Επεκτείνετε τις ώρες υποστήριξης, προσθέστε Live chat για βοήθεια σε πραγματικό χρόνο & φυσικά  να φροντίσετε ώστε το προσωπικό να είναι ενημερωμένο ώστε να παρέχει σαφείς πληροφορίες σχετικά με πολιτικές αποστολής και επιστροφής.

Let's Talk