Demand Gen από τη Google! Πως θα το ενσωματώσετε στη στρατηγική σας;

Το Demand Gen, είναι μια νέα καμπάνια με AI που έχει σχεδιαστεί για να πολλαπλασιάζει τη δημιουργικότητά σας και να αυξάνει τη ζήτηση. Το Demand Gen οδηγεί σε conversions, επισκέψεις στο site και ενέργειες, όπως sign-ups και adds-to-carts.

Από τον Οκτώβριο, οι διαφημίσεις Discovery είναι επιλέξιμες για αναβάθμιση σε Demand Gen.

Demand Gen features

Σύμφωνα με έρευνα της Google/Ipsos, 1 στους 3 καταναλωτές δηλώνει ότι έχει
αγοράσει κάτι από το Google feed, όπως το Discover και το Gmail, που αρχικά δεν θα το αγόραζε. Και το 86% των χρηστών της Gen Z συμφωνούν ότι το YouTube τους βοηθάει να ανακαλύψουν νέα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν. Οι καμπάνιες Demand Gen προσφέρουν μια σειρά από ισχυρά νέα χαρακτηριστικά σχεδιασμένα ειδικά για τις ανάγκες των σημερινών social marketers!


  • Ευελιξία storytelling με διαφημίσεις βίντεο και εικόνας σε μία καμπάνια: Προσελκύστε το κοινό σας με μια ποικιλία μορφών διαφήμισης - συμπεριλαμβανομένων βίντεο μικρής διάρκειας, καρουζέλ, πορτραίτα και τετράγωνες εικόνες - όλα μέσα σε μία μόνο καμπάνια.

Βρείτε περισσότερους potentialπελάτες με τμήματα Lookalike: Δώστε τα
δικά σας first-partydata και θα τα συνδυάσει με τα ενδιαφέροντα του Google audience για να σας βοηθήσει να βρείτε νέους πελάτες παρόμοιους με εκείνους που έχουν ήδη ασχοληθεί με το brand σας, χρησιμοποιώντας δεδομένα όπως προηγούμενες αγορές, δραστηριότητα στο website, το appή το Youtube.

Let's Talk