Εταιρική
Ταυτότητα


Ποιοι είστε & πως φαίνεστε στον κόσμο! Μια ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότητα - λογότυπο, έντυπα & γραφικών που την πλαισιώνουν.
Περιεχόμενο


Ενα καλό κειμένο ίσον 1000 εικόνες! Δημιουργία ποιοτικού & πολύτιμου περιεχομένου μέσα από την έρευνα & την οργάνωση των πληροφοριών.
Δημιουργία
Ιστοσελίδων


Ελκυστικό & διαδραστικό, έτσι θα έπρεπε να είναι! Συνδυάζουμε αισθητική, σχεδιασμό, τεχνολογία για την εξατομικευμένη online παρουσία σας.
Δημιουργία
Eshop


Οι επισκέπτες γίνονται πελάτες! Έχουμε τις δεξιότητες & την εμπειρία να υλοποιήσουμε ένα marketing driven eshop με προτεραιότητα την εμπειρία του χρήστη.
Social
Media


Are you Social? Ένα ισχυρό κανάλι επικοινωνίας με στόχο την αύξηση του brand awareness δημιουργώντας αφοσιωμένο κοινό & δυνητικούς πελάτες!
Performance
Marketing


Η στοχευμένη διαφήμιση κάνει τη διαφορά! Εδώ οι καμπάνιες θα βρουν το στόχο τους & τα δεδομένα που συλλέγονται θα εκτοξεύσουν τις πωλήσεις σε πραγματικό χρόνο.
SEO &
UI//UX


Οπλιστείτε με χρόνο & υπομονή! Η εμπειρία των χρηστών σας & το optimization για τις μηχανές αναζήτησης αποτελούν σημαντική επένδυση σε ένα website.
Strategy


Do you have a plan? Η στρατηγική είναι αυτό που καθορίζει τις ενέργειες & ορίζει τα βήματα για να επιτευχθούν οι στόχοι με με τα σωστά KPIs.
Email
Marketing


Το αγαπάμε να το μισούμε, αλλά λειτουργεί! Από τα best performing κανάλια & εδώ το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται στο χτίσιμο του σωστού κοινού!
Reporting


Τα data είναι χρυσός! Η ανάλυση και η ερμηνεία αυτών μας δίνουν την αποτύπωση των ενεργειών μας & βάση αυτών να πάρουμε ποιοτικές αποφάσεις.
Consulting


Stand by me! Με γνώμονα την πολυετή εμπειρία, βασιστείτε σε εμάς για να καθορίσετε την online & offline παρουσία σας απέναντι στον ανταγωνισμό.
Φωτογράφιση


Μια φωτογραφία ίσον 1000 λέξεις! Αναλαμβάνουμε το concept, την εύρεση location με σκοπό να προβληθεί με τον καλύτερο τρόπο το προϊόν/υπηρεσία σας.Τεχνολογίες

που χρησιμοποιούμε

Το κάθε project είναι ξεχωριστό & χρειάζεται διαφορετικές τεχνολογίες που θα αναδείξουν καλύτερα τα ποιοτικά του στοιχεία.

Οι τεχνολογίες αυτές είναι η βάση για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τη δική σας ιστορία!

Η οποία ξεκινάει με την ιδέα, ακολουθεί η υλοποίηση & μετά η διάδοση και η προώθηση!

Εάν δεν έχουμε στήσει με τα κατάλληλα εργαλεία, το Digital Marketing πάντα θα υστερεί. 😞

Let's Talk!